vrijdag 18 januari 2013

Witte wereld.

Het is wel mooi, zo'n witte wereld maar het geeft toch ook veel overlast. Dat gesjouw in de sneeuw, poeh, dat valt Rafeltje zwaar. Maar dat komt natuurlijk ook door haar auto-immuunziekte, die onder meer hele rare dingen doet met haar spieren en kou en Rafeltje is geen gelukkige combinatie!
Even een kleurtje om wat op te vrolijken. Deze kleurige gehaakte rondjes moeten ooit een dekentje worden. Eigenlijk is het een echt zomers tuinwerkje...
Gelukkig hoeven de hondjes niet de hele dag door de sneeuw te ploeteren, hoewel... ze vinden het buiten machtig mooi.
Zo blijft er genoeg tijd over voor gezellig werk.

 Zo meteen ga ik eerst eens even wat doosjes knutselen met de inhoud van dit mandje. En op Jeanny's  blog staat het derde patroontje van het geborduurde tasje. Dus hoef ik me niet te vervelen zo binnen.

6 opmerkingen:

 1. veel plezier met de leuk onderdelen van de dag... sterkte met de minder leuke...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig die kleuren van je dekentje gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 3. voor mij hoeft al die sneeuw ook niet. gelukkig worden we opgevrolijkt door jouw bericht. ben heel benieuwd wat je met de inhoud van je mandje gaat doen.
  en sterkte met de kou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vrolijk en kleurrijk dekentje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi dekentje van al die kleurige rondjes. Leuke spulletjes in het mandje, ik ben benieuwd wat het gaat worden. Fijn weekend,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk zo'n vrolijk en kleurrijk plaatje van de haakseltjes, daar wordt je toch helemaal vrolijk van!! Sterkte met de kou, het is dus niet alleen voor de vogeltjes een pittige tijd ;)! Fijn weekend, groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen