zaterdag 5 januari 2013

Stempel.

Bij het tuincentrum vond ik in de kersttijd dit koekjesstempel. Uit de serie Natuurlijk Yvon... welke Yvon vroeg ik me af. Maar het was de Yvon van "Boer zoekt vrouw!" Die ziet ook overal brood in. Nou hoef ik niet zo nodig meer aan m'n koekjes het stempel eigengemaakt meegeven... maar ik dacht dat het een leuk stempel was om labels te maken aan zelfgemaakte spullen. Alleen... zou ik hem nu direct in de stempelinkt dopen of toch eerst koekjes maken?... Kleuter!

7 opmerkingen:

 1. een moeilijke kwestie, Anna, een moeilijke kwestie....:)
  wel een erg leuk stempel...en ik ben er zo maar langs gelopen, want ik vond de bordjes van Y niet leuk. Spijt natuurlijk, nu....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dit stempel, en tja die Yvon is een handige tante!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jammer dat alles altijd gecommercialiseerd moet worden. maar vergeet dat nu maar gewoon en gebruik lekker die leuke stempel - voor wat dan ook! (zit net zelf te klooien met een datumstempel die niet doet wat ik wil ...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit jaar voor het eerst niet bij het tuincentrum gaan kijken... Dom, dom - wat een leuke stempel! En wat een dilemma.... Ik ga voor de koekjes, al die lekkere recepten die je al hebt laten zien..ideaal voor een superieur schaaltje koekjes. En daarna? Mooie labeltjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. na het stempelen gewoon in de afwasmachine en hup ... op de koekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tuincentrum-koekvormpjes?
  We krijgen het wel te zien toch?!

  BeantwoordenVerwijderen