woensdag 26 december 2012

Spoorloos.

Mijn echte kerstquilt met huisjes en kerkjes is zoek. Ik weet echt niet waar de quilt gebleven is. Nou is het ook al een ouwetje. Van 1996. Ooit heeft hij zelfs in "Quiltnieuws" van het Quiltersgilde gestaan. Maar ik heb zelfs geen foto meer. (Snik!) Dus ben ik maar aan een nieuwe kerstquilt begonnen.
 Maar zoals je ziet gaat dat nog niet snel. Bovendien is het nog geheim. Dus niet verder vertellen hoor! Het is Scandinavian Christmas van Lynette Anderson. Dit najaar zag ik hem bijna af. En ik was verkocht! Maar na de sjaal zocht ik een werkje dat nou eens snel af zou zijn. Een rood borduurtje of stitchery zoals dat tegenwoordig heet.
 Ik zocht en vond bij Red Brolly een freebie voor een kerstquilt en zocht het minst kerstachtige patroontje uit. Terwijl het schuim voor de Pavlova in de oven stond
deed ik vast een steekje. Zo'n werkje komt vast en zeker nog weleens van pas.

6 opmerkingen:

 1. geheim?? ik wil ook nog een kerstquilt maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk werkje heb je zo - wat je noemt: een oppakkertje. Erg leuk om aan te werken. Red Brolly heeft een leuke site. Ik kende haar nog niet. Ik heb ook iets leuks gezien: bloemen van vilt! W erk aan de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh heerlijk die Pavlova wat is je schuim mooi hoog ,dat zou nou jammer zijn van je quilt maar een mens stopt het soms op plaatsen dat je later denkt hoe komt jet nu daar ...hi ....hi fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, die van Lynette is zo mooi!!! Wil ik ook ooit eens maken! Mmmmm, wat ziet dat schuim-toetje echt lekker uit! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die kerstquilts van tegenwoordig!
  en wat voor lekkers laat je daar zien!

  BeantwoordenVerwijderen