maandag 17 december 2012

Papieren Maandag.

Vanmiddag was het thema op Radio 1 Kerststress. Ik moest meteen denken aan deze kerstkaart die ik een beetje veranderde. Waarna een vriendin toen ze hem zag zei van:"Oh, nee he, zo voel ik me altijd rond de kerst: een kleine heilige met een kerstkrans!" Het is alweer een paar jaar geleden dat ik dit pakje kaarten kocht voor 25 eurocent en ze allemaal een beetje veranderde. Volgens mij was er toen een wedstrijd van het blad Cloth, Paper and Scissors, waarvoor ik er een aantal instuurde. Ik kan me trouwens wel voorstellen dat mensen die een baan hebben soms wel even een eindspurtje in moeten zetten tegen het eind van het jaar. Maar al dat gedoe rond ingewikkelde kerstmenu's etc. begrijp ik nooit. Je gaat toch niet meestal ook nog voor de eerste keer iets heel ingewikkelds koken? Gewoon een oud en vertrouwd succesnummer uit de kast halen!
En... mocht je inspiratie zoeken om te bakken: morgen is er op BBC 2 om 9 uur 's avonds de kerstaflevering van The Great British Bake Off.

2 opmerkingen:

  1. ik hoorde op radio 1 ook weer heel wat 'geleuter' over kerst: wat de trends waren in koken voor kerst, wat 'uit' was enz. enz.
    dat meisje op de foto lijkt geen last van kerststress te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach, we laten ons toch niet gek maken door de 'trends' zeker!! Leuk engeltje trouwens!!

    BeantwoordenVerwijderen