maandag 4 juni 2012

Papieren Maandag

Vandaag twee zeer recente journals. Van het Pinksterweekend. Journallen kost me veel tijd en die heb ik er niet altijd voor. Het is ook heel verleidelijk om beelden van anderen te gebruiken. Of gebaande paden in te slaan.
Uiteindelijk werd het dit...Met nog wat invloeden van de Hundertwasserlesssen en de handjes en voetjes die ik vaak in m'n werk gebruik. Met de titel: Maar niet van mij. Terwijl ik in m'n dagelijkse dagboek (de journals komen op A4 formaat op 300 grams aquarelpapier) de ogen gebruikte zoals ik het eerst wilde doen.

En ja, dat zie ik bij iedereen... dus dat moet ik niet doen. Vooral omdat het toch ook na al die jaren nog wel zoeken is naar een eigen stijl. Bovendien is de zomer (of wat daar voor doorgaat... het giet hier al de hele dag... de hondjes waren tot op hun huidjes nat! Maar kijk... het probeert droog te worden, 14.04 uur) voor mij de tijd waarin ik meer teken en met verf werk.

3 opmerkingen:

 1. Ik vind het heel bijzonder dat jij zo'n eigen stijl hebt weten te vinden en ontdekken!! Hoe vaak is het niet geinspireerd op... zonder eigenheid erin? Nee, dat zit wel goed bij jou!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jij hebt zeker je eigen stijl! maar als je scherp wilt blijven - en dat wil jij - moet je jezelf steeds weer uitvinden ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anny, bijzonder fraai jouw stijl!!!
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen