zaterdag 23 juni 2012

Mozaiek

Vorige week ben ik nog een ochtendje gaan mozaieken in De Pluktuin.
Het lukte me om al de steentjes netjes op te plakken. Maar het is niet echt een werkje voor mij! Na een uur passende stukjes gezocht en geknipt te hebben werd ik er helemaal onrustig van. Bovendien moest het voegwerk thuis gedaan worden. Ik kreeg voegmiddel mee en een stencil waarop stond hoe het moest. Dat vond ik wel een beetje jammer. Dat voegen is best een werkje wat je vaker gedaan moet hebben. Nu heeft m'n werkstuk allemaal kleine gaatjes door niet goed weten wat te doen en eigenlijk te weinig voegmiddel.
Maar ondanks de foutjes ben ik trots op m'n dienblad. En het blijft leuk werk, alleen zou je het gewoon ergens neer moeten zetten en af en toe een stukje doen... dan zou het volgens mij wel goed werken. Die plannen voor een tafel ;-) gaan maar even in de ijskast!

8 opmerkingen:

 1. Nou, hij is geweldig! En die gaatjes, die maken het juist ambachtelijk! Het is echt een rafeltjes werkje, het past bij je!
  lieve groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kun je er nog een laagje voegsel overheen doen? Beschouw het maar als je prototype, veel van geleerd! Het blijft een erg leuk werkstuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondanks je trubbels vind ik het een geweldig leuk en vrolijk mozaïek geworden! Mooie kleuren, heel leuk! Van Marloes (Marloescreatief)kreeg ik een klein mozaïekje, zij maakt ze vaker. Misschien kun je haar om tips vragen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anny, wel een heel fleurig mozaiekje en de gaatjes zijn die niet op te vullen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleurenkeuze, jammer van de gaatjes, maar het is je eerste mozaiek toch?
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer dat het niet helemaal naar je zin is. Het ontwerp vind ik prachtig en zou zeker een vervolg mogen krijgen.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een feestelijk dienblad. Misschien kun je met een klein injectiespuitje de gaatjes nog opvullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nu daar mag je zeker trots op zijn, wat is dit mooi geworden
  Fijne maandag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen