maandag 11 juni 2012

Papieren Maandag.

Ze ziet eruit alsof er een zak slappe frietjes over haar hoofd is uitgestort maar het is een onderdeel van m'n journal "Verzopen kat" die ik verleden week maakte...
Het hele blad ziet er zo uit. Er gaat zoals je ziet af en toe echt weleens wat mis: blauwe achtergrond met blauwe jurk. Oei, ik dacht dat het blauw van de jurk donkerder zou zijn...
En... het plaatje is op dit moment ook heel actueel: af en toe hoost het hier! De hondjes zitten met smart te wachten tot het iets beter wordt: "Anny we moeten plassen!!!"

6 opmerkingen:

 1. 't is dat ik donker krulhaar heb - anders had dit een plaatje van mij kunnen zijn: vandaag 2 x natgeregend !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals jezelf al zegt een heel toepasselijk plaatje voor vandaag. Mooi gemaakt.
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hadden hier vandaag een zonnige dag, zo mooi zelfs, dat we in de tuin thee dronken en plantjes in de bakken hebben gezet.
  Het plaatje is en blijft actueel, ik zet nu standaard een hoedje op....de krul zakt je ervan uit het het haar. Mijn kater Kobus zit het liefst kleddernat op schoot, hij is niet van de kattenbak (is voor meiden, zegt hij).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leukje, en tja, die regen... laten we het er maar op houden dat het een goed gespreksonderwerp is, en dat ik niet hoef te sproeien in de moestuin.. ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig al die kleuren blauw zou hier perfect passen in ons blauwe huis hi...hi Gr. Marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blauw blauw ik hou van jou! En wat ben je toch supercreatief, ik geniet van je verzopen katr en het stelletje ongeregeld op voetbalschoenen en het bavariajurkje speciaal voor brede geitenheupjes: IK GENIET!

  BeantwoordenVerwijderen