woensdag 13 juni 2012

Oranje, oranje, oranje...

Vandaag kom ook ik niet om oranje heen! Vandaar eerst maar eens een passende journal:
Nou ja, passend, maar niet helemaal op de scanner!Al ben ikzelf niet zo'n vreselijke oranjefan... maar op dagen als deze kom je er niet omheen. Vandaar dit ouwetje uit 2010. Dat wil niet zeggen dat er hier geen supporters zijn:
De kleine geitjes drieling maakten hun jurkjes zelf met als basis het jurkje van Bavaria, maar dan een beetje meer geschikt voor brede geitjesheupen. En verder waren er nog wel wat fans te vinden onder de bewonenrs van de koelkastdoosjes:

Ze kunnen gewoon niet wachten tot de aftrap vanavond... Zelf kreeg ik helaas geen elftal op de been.
Alleen dit stelletje ongeregeld kwam opdagen! En daar win je zo te zien de oorlog niet mee! En... ik ben niet zo'n groot voetbal liefhebber... en van detectives hou ik ook al niet zodat de tv elke avond wel uit kan blijven. Goed voor m'n tekenwerk, breiwerkjes, quilt- en borduurwerkjes ;-) . Er ligt nog wel wat te wachten!
Wat er ook bleef wachten was dit berichtje: op de site van Wieke van Keulen is een leuke give-away van een nieuwe wolwinkel: materiaal om een echt Arne en Carlos pop te breien.
Wieke's blog vind je hier en de nieuwe winkel op dit plekje.
Rest me nog om even dit boek door te geven ( ik ben nu toch bezig met de rubriek mededelingen!)

Vanmorgen bij het hondjes-uitlaten kwam ik een cursist van de schildercursus tegen ( tot groot genoegen en Ptolomy en Lizzy ook met hond) die een leuk boek zocht op het gebied van collages maken. Dit is er eentje uit de Labserie van Quarrybooks. Sommigen kennen ook het boek Drawing Lab. Het leuke van deze boeken is dat ze ingedeeld zijn in 52 hoofdstukken. Zo kun je er een heel jaar mee werken en van genieten.

8 opmerkingen:

 1. Hier bij jou kom ik zeker niet om Oranje heen, maar dat is zo helemaal niet erg ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het stelletje ongeregeld mag er zijnenthalve, schattig gemaakt!
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook niet gek op voetbal. Maar ach, ik mijn hobby.. ManLief zijn "hobby". Gelukkig kijkt hij niet naar iedere wedstrijd. Dan kijken wij wel naar de detectives.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je een award gegeven kijk maar op mijn blog Gr. Marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een hartveroverend kluppie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Misschien kan het stelletje van jou als schaduwteam meelopen? Ze zijn ontzettende stoer!(hoewel ik geen enkele tattoo kan ontdekken).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik blijf alles wat je doet toch zo bijzonder vinden , ik zit elke keer weer te genieten
  Fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen