woensdag 18 januari 2012

Een beetje gek

Deze crazy quilt heeft zelfs mijn oude blog nooit gehaald. Hij dateert uit 1996 of 1997 en ik heb hem weggegeven. Maar afgelopen week was ie even terug. Om op de foto te zetten. Het is geen grote quilt, ongeveer (tja, ik ben vergeten hem te meten!) 55 x 55cm.
Het was een mooie gelegenheid om al die kleine borduurtjes eens te gebruiken die ik in voorgaande jaren had gemaakt en om te werken met in water oplosbare stof om bv. bovenstaand blad te borduren met de machine.
Het was de eerste keer dat ik patchwork met borduren combineerde en dat ben ik blijven doen. Trouwens, met zo'n crazy kun je echt alles uit de kast halen...
Ook borduren met zijdelint kom ik er goed op oefenen.

5 opmerkingen:

 1. Wat een schatje is dit. Crazy quilten is zo'n heerlijke techniek. Ik lag met m'n neus op het scherm om de details te bekijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anny,

  Ik vind hem echt Crazy MOOI.
  Ik heb er ook 1 van je gehad in december 1996. Voor in de box bij Kim.Ik weet niet of je het nog weet. Dus als je hem een keer wilt hebben vor een foto.
  Gr Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk quiltje en techniek, mooie kleuren. Laat je die van Marjolein ook zien, nu ben ik wel benieuwd naar dat boxquiltje.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh, wat is ie mooi!! En wat veel mooie technieken! Een plaatje!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. errug leuk, Anny. Gaat ook gelijk op m'n lijstje voor 'nog eens proberen'... Ook ik heb veel van die kleine borduurtjes. Zo'n lap aan de muur nodigt uit tot blíjven kijken.

  BeantwoordenVerwijderen