dinsdag 3 januari 2012

Een strikje...

Ze heeft een strikje in haar staart en iedereen eet worst met taart.... We hebben een jarige: onze Lizzy is alweer twee!

Oh, wat was ze klein... hier nog heerlijk bij haar moeder in de mand... Een foto van de fokster.

Hier eet ze voor het eerst vast voedsel... ja, uit een wedgewood schaaltje, dat krijgt ze hier niet!

En dit is op de dag dat ze eindelijk bij ons kwam wonen. Een meisje... Ik had een jongetje besteld. Maar het nest was alleen voor meisjes. Acht! Acht kleine teefjes. Wat zal moeder Sanne het druk gehad hebben... En dan te bedenken dat we grote broer Tolly lekker gemaakt hadden met: "je krijgt een broertje..."Ja, ja, zag je hem denken... En de oude mevrouw Rafel vond het net een klein konijntje... Nog nooit hadden we een hond met iets wits in de vacht.... Maar het bleek een pittige tante die van wanten weet! Toen ik haar ophaalde zei de fokster: "Gelukkig dat jij haar koos, andere mensen zouden haar vanavond al hebben terug gebracht!" Nou, dan denk je wel even:Wat moet dat worden?"Maar afgezien van het feit dat ze vreselijk jammerde toen we bij haar moesje weggingen was het goed te doen... Toegegeven ze is een beetje luidruchtig... maar ik zou haar niet meer willen missen.

Hier de kleine jarige met haar cadeau... helemaal tevreden met de dag... (hapje cake gegeten... nog een hapje cake... ze is verzot op eten... alles...)

En... de jarige kreeg natuurlijk vandaag haar eigen beestje... met slingers. Die stoffen slingers zijn trouwens zo handig. Af en toe maak ik ze als kraamcadeautje: ze gaan een heel leven mee en ieder jaar kun je een vlag toevoegen... de geboorte van een traditie!

7 opmerkingen:

 1. O wat een snoepie van een beestje, enig
  Nu namens Simba een stevige poot en purrrrrrrrrrrrr´s en van harte gefeliciteerd.

  Gr Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met dit schattig dingetje....!
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sjiek hoor, als klein hondje al eten van Wedgewood, een eigen slinger,zo'n beeldig snoetje en ook een prachtig figuur - gelukkig is ze heel gewoon gebleven! Ik kan me voorstellen, dat ze niet gemist kan worden. Heel hartelijk gefeliciteerd uit de poezenhoek op dit adres.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd en een knuffel voor de jarige. Als je zoiets ziet zou je toch het hele nest willen hebben.
  Het is nu trouwens geen pretje om er even uit te gaan voor een wandeling, brrrr.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieverdje, is het een cavalier. wij hebben een black tan van haast 3 jr. Groetjes Gré

  BeantwoordenVerwijderen