woensdag 4 januari 2012

Huisjes van restjes

Toevallig zijn het 4 huisjes op de 4e januari... maar ik ben echt niet van plan om tot uiterste te gaan! Het is wel leuk hoor zo'n hele grote quilt maar met mijn spierziekte is dat lastig: veel te groot en te zwaar.
Ik zie wel waar ik uitkom.
De keer dat ik aankondigde om ook mee te doen met de-kleine-huisjes-gekte schreef ik dat het voor mij ook niet een echte 365 uitdaging is. De uitdaging ligt alleen maar in het feit dat je stug moet doorzetten als je voor iedere dag een huisje wilt. Je leert niks, zoals ik nu met de beestjes... Wat leren betreft heeft ik dacht Marcella gelijk met haar reactie dat bv. een Dear Jane quilt met als z'n verschillende blokjes wel een uitdaging zou zijn. Maar Dear Jane... dat is niks voor mij... Ben 2 keer begonnen en 2 keer gestopt... Ik hou geloof ik meer van de herhaling, hoewel ik ook veel quilts maakte met vrije patronen.
Nou ja, het begin is er en ik hou iedereen zo op de hoogte.
O ja, ik maakte in het verleden 2 keer een grote quilt met huizen van 30 bij 30 cm. Van een is de top zo goed opgeborgen dat ik eerst een kast moet leeeghalen om hem op de foto te zetten en andere is niet meer in mijn bezit en er bestaat geen digitale foto van...

8 opmerkingen:

 1. Hi Anny, wat was het lang geleden dat ik bij je op blogvisite was. En wat was er veel te lezen en te genieten. Leuke diertjes, mooi kloddertekeningen, hundertwasser, vlaggetjes, taart, verjaardagen :-))) Het was genieten. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deine Häuschen sind wunderschön.
  Lg Susanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijke huisjes zijn het hier! Anny, ik wens je ook nog alle goeds voor het nieuwe jaar...
  Ik heb me aangemeld voor de huisjes, maar weet nog niet wat ik er precies mee ga doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De huisjes zien er zo leuk en fleurig uit. Er zijn er zoveel die meedoen en toch zie ik weer steeds andere huizen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb jij ook de bouwvakkershandschoenen (mooi woord hé LOL)aangetrokken? Heerlijk die vrolijke huisjes, veel plezier met het maken!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vrolijke kleuren die deze grijze dag helemaal goed maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. deze mooie huisjes laten vermoeden dat de niet-te-tonen-huisjes zeer de moeite waard zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een vrolijke rode huisjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen