maandag 26 maart 2012

Zoek!

Af en toe ben ik van alles en nog wat zoek. Doordat ik  aan zoveel dingen tegelijk werk raken klossen garen, speldendoosjes etc. gemakkelijk kwijt.
Zo ook vorige week. Mijn zelfgehaakte cupcake speldenkussen was nergens te vinden...
Maar vanmorgen lag ie toch weer gewoon op z'n plekje. Naast het haakwerk waar ik mee bezig ben en warover een volgende keer meer.
Maar toen ik vanmorgen de beestjes van het 365 dagen project op m'n blog wilde zetten begon het te dagen... Hondjes verkleed als cupcakes! Het carnaval is al lang over hoor! Maar... zo zeiden ze, het is helemaal niet voor carnaval. Het is voor het theepartijtje bij de opvoering van Alice in Wonderland.
Wij gaan dansen zeiden ze nog... en we hebben je speldenkussen even geleend om een pakje te haken. Ja, ja.. Het mocht van de Gekke Hoedenmaker... "Gekke Hoedenmaker kom eens!"..
"Ho, ho, je moet wel je rekwisieten meenemen hoor..."
"Nee, niet de boterham en de kop thee, die komen pas bij de rechtzaak..." Het is ook zo'n ingewikkeld verhaal.
"Juist ja, de theepot... Heb jij trouwens gezegd dat de hondjes cupcakes mogen zijn?"
"Nou, eigenlijk was het een idee van de Maartse haas". Je ziet: het organiseren van een toneelstuk met als onderwerp Alice in Wonderland valt niet mee. Maar we blijven het proberen... Want het is zo leuk dat iedereen mee kan doen... Wie er dan komen kijken weten we nog niet! Want publiek is ook wel belangrijk... Misschien kunnen we het op het blog opvoeren voor alle lezers!

4 opmerkingen:

 1. Enige haasjes, Anny en je bent ook erg op dreef met je apppeltjes en bloemetjes. Ben benieuwd hoe het eruit komt te zien. Het lijkt me erg leuk worden. Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super je cocaïne speldenkussen en ja natuurlijk moesten de hondjes dit als voorbeeld hebben.
  Erg benieuwd hoe dit afloopt.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellige en drukke boel bij jou. Geen wonder dat er dan af en toe iets kwijt is. Gelukkig dat je nu weet waar te zoeken.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja, een heel georganiseer zo'n uitvoering. te begrijpen dat dingen dan zoek raken ...

  BeantwoordenVerwijderen