maandag 5 maart 2012

Mailart maandag

Inmiddels is het eind mei: het project zit er bijna op!
Een tweede jarige..., de eerste verzond ik op 13 mei...

De laatste loodjes gingen toch wel zwaar wegen. Ik koos voor een doodle. Lekker makkelijk! En ik had van die geweldige copic markers bijgekocht om tekeningen in te kleuren. Die moest ik even proberen .
31 mei... Wat was ik blij... Ik had het gered! Lekker puh! Met een foto van puppy Tol en een tong uit m'n oude biologieboek nam ik afscheid van een leuk project. Dat m'n leven halverwege de maand zo'n rare wending zou nemen (borstkanker na 22 jaar en 2 amputaties terug, niet terug, gelukkig niet terug!)  tja, dat wist ik ook niet toen ik begon ook niet. Wel zorgde ik al aan het begin voor 2 reserve enveloppen. Dat doe ik nu met de beestjes trouwens ook: diep weggestopt in het koelkastdoosje zitten 2 tekeningen die ik in geval van nood kan inzetten.
Die reserve enveloppen zijn niet spectaculair, maar ik verstuurde ze wel...
De eerste met "Sure I can". Toen ik met het project begon heette PostNL nog TNTpost. En zij voerden deze slogan. Nou ik kon het ook!

En een gestipte enveloppe met reserve erop.
Terugkijkend vond ik het erg leuk om te doen. Al was het maar omdat ik iedere post kreeg! Want ik wilde de enveloppen wel bewaren. Ik leerde er ook veel van. Iedere dag iets maken en iedere dag tijd voor zoiets extra's maken was gewoon leerzaam. En... ik heb nu en leuke stapel werk waarvan ik gemakkelijk een boekje kan binden. Dat is half af. Dat komt vast nog wel.

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk project. Naar wie stuurde je die enveloppen?? Het ziet er allemaal zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een creativiteit, heerlijk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. indrukwekkend project, ik heb genoten van ieder verhaal erbij. Diepe eerbied voor jouw creativiteit (een woord wat ik niet heel vaak gebruik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geweldig project, geweldige resultaten. En net wat je zegt: tijd ervoor maken, zorgt dat het steeds beter gaat, wat weer motiveert om verder te gaan. Maak er een mooi boekje van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een geweldig project, een grote pluim!!!
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel knap om dat door te zetten! Wat kan je toch ontzettend leuk tekenen, vooral al die dierenfiguurtjes spreken me erg aan.

  *Marianne*

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat leuk dat je nu voor de tweede keer op het einde komt van dit heerlijke project!
  alsof je een deel van je leven weer eens over kon doen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn ze schitterend, zit te genieten
  Heb je kaart hier ook staan, en dan denk ik vaak! waar zal Anny nu mee bezig zijn.
  Heerlijk die creativiteit van jou,
  Groetjes Joke en een fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen