woensdag 14 maart 2012

Het crisisdekentje 2

Langzaam maar zeker groeit mijn crisisdekentje. Deze foto is van 2 weken geleden en sinds die tijd heb ik af en toe een steekje gedaan. Maar crisis en restjes... nou, het is inmiddels hogere economie, want ik moest toch materiaal bijkopen: alle restjes sokkenwol zijn op!
Er zit ook een bol heel donkerblauw bij en ik denk dat het niet zo'n gelukkige keuze was, maar het zit er nu in en het moet maar!
Omdat de dominoblokjes redelijk klein zijn is het leuk breien: een blokje is snel klaar. Heerlijk om 's avonds even bij de tv op te pakken. En toen het een maand geleden zo koud was was het heerlijk om aan te werken en tegelijkertijd mijn knietjes te warmen. 

10 opmerkingen:

 1. super! je zou bijna een crisis gaan wensen... maar 'gelukkig' hebben we die al. Zonder dollen: dat dekentje is echt hartstikke leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Anny, wat vind ik dit mooi en wat een leuke naam heb je 'm gegeven. Enig. Dit lijkt me ook super leuk om te maken. Veel plezier. En dat donkerblauw is prima. Wanneer je niet naar de detailfoto kijkt, maar naar de overzichtsfoto, geeft dat een heel mooi resultaat. Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wordt een prachtig dekentje en heerlijk warm. Gelukkig lukt het je nog om 'm groter te breien, anders was het toch echt crisis.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat mooi zeg! Ik vind de kleuren juist prachtig bij elkaar, dat donkerblauw mag er van mij ook echt bij! Maar, heb jij dan zoveel sokken gebreid dat je al deze restjes over had? Dat is flink de moeite zeg! Ik denk dat dit een dekentje wordt, waar je heel veel plezier van gaat hebben (en al hebt dus!). Groetjes van Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat wordt het een mooi dekentje, juist zo leuk als die kleurtjes. Zelfs dat donkere blauw zal straks mooi staan in het geheel. En meteen al zó praktisch ook nog.. Zitten de hondjes er niet stiekem al wat naar te kijken?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het wordt echt mooi.
  Lijkt me fijn dat je het dekentje almaar groter en mooier ziet worden.
  Fijne week
  Mapi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit wordt echt een mooi exemplaar !!!
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit wordt een heerlijk kleurrijk dekentje dat helemaal bij jou past! Zo zie je maar dat je nooit restjes moet dumpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat schitterend en wat mooi van kleur, helemaal jou!
  Fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. prachtig! en dat donkerblauw geeft er wat drama aan - moet toch bij een crisisdekentje?

  BeantwoordenVerwijderen