maandag 5 december 2011

Sinterklaas

Het is al een tijdje onrustig in het koelkastdoosje waar alle 365-beestjes-project-beestjes wonen. Het lijkt een beetje op de drukte die ik herken uit de tijd dat ik als huishoudjuf voor de klas stond. Beetje rumoerig, gauw afgeleid... Maar dit weekend was het helemaal bal: diverse diertjes beweerden Sint met zijn Schimmel op het dak te hebben gehoord. Was het nou vrijdag of zaterdagnacht...
Uiteindelijk besloten ze het heft in eigen hand te nemen en uit hun midden een Hulp Zwarte Piet en Hulp Sinterklaas te kiezen. Dit wat dikkige hondje mocht Piet zijn. Zou hij alle pepernoten al hebben opgegeten? Kijk hem eens trots staan!

En een van konijntjes mocht Hulp Sint zijn. Maar... hij kon de baard niet verdragen... Niezerig werd hij ervan en hij kreeg hele rode oogjes... Toch zette konijn door en kijk eens wat een mooie Sinterklaas hij is!
Gezellig Sinterklaasfeest allemaal!

8 opmerkingen:

 1. Ik denk dat jij heel veel cadeautjes gaat krijgen van deze Spaanse hulpjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. och, wat ontzettend leuk!
  groetjes,
  Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk hoe verzin je het iedere keer weer. Echt heel knap.Ik heb er hier ook 1 van 11 jaar en die is ook wat drukker als anders. Terwijl ze weet hoe het zit.
  Fijne avond
  Gr Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vanmorgen was de Sint op bezoek in de Lytse Byb - dat was vanmiddag n'g te merken: wat waren de kinderen druk!!
  Ik ben een beetje verliefd op deze Sinterklaas, die mag vanavond nog bij mij langs komen... ik heb nog een heerlijke, sappige winterwortel voor hem!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief zien er allemaal uit ! Schattig hoor !
  groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ook konijnen hebben het recht op sint te zijn! ja toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een niesende Sinterklaas kan niet, dus dan beter maar geen baard.

  BeantwoordenVerwijderen