zaterdag 31 december 2011

150 beestjes...

De beestjes lopen nog een beetje achter op de feiten! Ze willen graag even laten zien wat ze allemaal voor Kerstmis deden, zoals in clubjes liedjes zingen. Ook dik ingepakt langs de deuren.
Terwijl de dames van het kattenkoor verkleed als engel hun uitvoering gaven. Of ze zich erg gelukkig voelen in die rol? Ik betwijfel het!
Er werd gekookt en gebakken, die kleine kannibalen! En de mopperige sfeer, die er na Sinterklaas hing was al snel verdwenen...
De kerstboom werd gekocht en met vereende krachten opgetuigd.... Daarna werd het tijd voor het vuurwerk... Zelf heb ik het er niet zo op....
Maar deze types zien er redelijk verstandig uit. Zeker met hun vuurwerkbril. En zo zeiden ze: we hebben wat te vieren, want we zijn al met 150 !!!!
Zo knallen de beestjes het oude jaar uit. Zij en de hondjes en natuurlijk mevrouw Rafel wensen iedereen een gezellige en vooral veilige jaarwisseling! Tot volgend jaar! Dan gaan we ook de discussie weer aan over de uitdaging die ten grondslag ligt aan het huisjesproject, want daar kwamen leuke en zinnige reacties op.

6 opmerkingen:

 1. never a dull moment daar!
  ik wens je een beestachtig goede jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik weet niet hoe je 't voor elkaar krijgt maar op de een of andere manier krijgen jouw beestjes iets menselijks mee. Ze zijn vertederend en om op te vr.....
  Geef ze maar een extra oliebol vanavond, alle 150 en bewaar er wat voor omi, jou en de hondjes. Een heel genoeglijke avond en een gezond en geweldig mooi jaar gewenst voor jou en de hele dierentuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat zijn er weer een leuke beestjes bij je komen wonen. Je ziet het allemaal zo voor je.

  Een goede jaarwisseling en het allerbeste gewenst voor 2012 (als ik het nog niet gedaan had ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zal een gezellige boel zijn met 150 van deze vrolijke figuurtjes.
  Fijne jaarwisseling en een mooi 2012.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zal een volle bak geweest zijn - met z'n allen het oude jaar uit..
  Ze zijn weer druk bezig geweest, zie ik. Maakt het allemaal heel gezellig! Ze zijn allemaal zo leuk...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn het toch schattige figuurtjes stuk voor stuk!

  BeantwoordenVerwijderen