zondag 24 maart 2013

Uitstelgedrag.

Iets eindeloos uitstellen: ik herken het uit de tijd dat ik nog een praktijk aan huis had als dietist. Af en toe plande ik een dagje voor de administratie. Dus zat ik niet vast aan afspraken. Op zulke dagen lukte het maar niet om aan de slag te gaan. "Goh, wat is de keukenvloer plakkerig, even dweilen, zo meteen ook maar de gang meenemen en och laat ik nu eerst maar even koffie drinken!"
Nou, zoiets heb ik met m'n zoenende eekhoornwanten. Of wanten... want:

 
En dan moet ik ook nog een rechter breien... nou ja het is er koud genoeg voor. Rafeltje moet wel een beetje in zichzelf lachen... want in het patroon staat met grote letters: brei een linker- en een rechterwant! Volgens mij staat dat er speciaal voor mij, want ik brei zonder problemen 2 linkerwanten.


Inmiddels heb ik toch maar moed verzamelt en de duim afgebreid. Dat viel heel erg mee. En, hihi, ik ben lekker niet de enige in Nederland met alleen een linkerwant. Zij (klik) heeft ook een linkerwant af. En... zij kon hem showen met een flink pak sneeuw, ja, dat heb ik niet in de aanbieding. Het is hier alleen heel erg koud en winderig. 

5 opmerkingen:

 1. Ik vind hem geweldig, de rechtse komt van zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ha, zullen we afspreken meteen aan de rechtse te gaan beginnen :) Ik vind hem trouwens prachtig geworden Anny!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is wel een heel mooi exemplaar !!
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is het een juweeltje! Die moet een maatje hebben! Spreek maar af met lupineke - dan komt het vast wel goed..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Liever niet met sneeuw, al was de foto bij Lupineke wel helemaal in de goede sfeer. Je want is ook zonder sneeuw prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen