zaterdag 9 maart 2013

Rafeltjesquilt.

Niet al m'n quilts staan op dit blog. Af en toe kom ik er nog eentje tegen die ik er niet op heb staan. Zoals deze flanellen quilt. Echt een gebruiksquilt. Misschien dat ik hem daarom nooit heb genoemd. Ik gebruik de quilt op m'n atelier om over m'n benen te leggen als het hier koud is. En in de winter kan het hier op het noorden echt goed koud zijn. Maar er is nog iemand die de quilt wel kan waarderen:
onze Lizzy. Hier toont ze de achterkant van de quilt...Terwijl ze toch zelf een heerlijk dekentje kreeg toen ze hier 3 jaar geleden kwam wonen. Het is dus niet zo dat ik die mand uit het blogje van gisteren al heb opgehaakt ;-)
   Ik kan niet begrijpen dat ze hier al drie jaar woont. Wat was het een kleine duvel! Ik hoor de fokster nog zeggen: "Wat ben ik blij dat ze naar jou gaat, want anderen zouden haar vanavond nog terug brengen!" Het was dus echt een kleine deugniet.
En dat is ze trouwens nog. Hier zie je moeder Sanne met haar 8 kleine meisjes. Lizzy is het zwarte hondje met de kleine witte vlekjes op haar rug dat dwars bovenop haar zusjes ligt. Ze is trouwens nog heel erg ondeugend maar gelukkig ook eindeloos lief en gehoorzaam. En al weer 3 jaar hier. ZUCHT. Wat gaat dat toch hard.

8 opmerkingen:

 1. Dat zal een lekker warme quilt zijn die flanellen. Heerlijk zoals Lizzy erbij ligt!
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, zooooo schattig die kleine mini-hondjes :) Lizzie is vast niet voor niets bij jou gekomen, hi hi! Ik kan ook goed begrijpen dat ze graag op die flanelletjes ligt, het ziet er superzacht uit. Enne inderdaad, time flies...!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige quilt! En je hebt ook zo'n prachtig hondje, een lieverd!
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk vrolijk quiltje. jij moet dat leuke gehaakte dekentje dan maar op je benen leggen... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ochhh, daar smelt je toch van weg, zo'n nestje! Wat een schatjes en Lizzy wist toen al wat ze deed: zichzelf in de picture zetten. Nu en dan even laten zien, hoe lief/schattig je bent is belangrijk. En nu al drie jaar...gefeliciteerd met haar verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi je oranje roze quilt zeg.
  Ik kan me goed indenken dat Lizzy daar graag gebruik van maakt.
  Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh wat schattig ,ik heb hier ook zo n 3 jarige deugniet maar zou haar niet willen missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Na het zien van de mooie plaids val ik onmiddellijk voor dat kleine spul in de mand, zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen