donderdag 14 februari 2013

Valentijn.

Zo'n romantische dag: daar hoort een hartje bij! In dit geval een hart van rafelrondjes die ik maak voor m'n vliegengordijn. (Je weer wel, dat gordijn dat nooit afkomt!)
Het sneeuwt hier wel romantisch... maar af en toe is het ook ijzel. M'n auto zit onder een dikke korst ijs. Net of ie verpakt is in matglas.  Tijd om het binnen gezellig te maken want buiten is het glijden geblazen. Maar om daar nou weer een weeralarm voor af te geven? Wat moeten ze dan als er echt iets aan de hand is?
De bol met het nieuwe kantgaren ligt uitdagend te wachten maar
eerst moet deze kantsjaal nog af. En... wat was er ook weer met zoenende eekhoorns? O ja, ik moet nog een rechterwant breien! Nou ja, het gaat toch dooien dus voor deze winter ben ik te laat.

7 opmerkingen:

 1. SST niet te hard roepen dat het ophoudt je kan nooit weten zitten echt nog midden in de winter helaas ,maar die rafelrondjes ben ik echt verliefd op zo schattig echt geweldig lieve gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anny, het weeralarm was terecht...Ik was net op weg toen het weeralarm werd afgegeven. Net op de grote weg was er een flink ongeluk gebeurd, twee auto's total loss ( vermoed ik aan de schade te zien...een halve km verder was er eentje in de berm geschoven. Ik ben halverwege de route uit de bus gestapt, heb vervolgens een uur! op de bus terug moeten wachten terwijl de brandweer- en politiewagens af en aan reden in alle richtingen, hier en daar ook ambu's. Ik heb er zeker 30 zien rijden in dat uur. Ik was echt blij dat ik weer heelhuids thuis was

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is echt een mooi romantisch hart!
  Je hebt daar een mooie kantsjaal liggen! Ik ben hier ook tussendoor met zo'n kantgeval bezig!
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was ook blij, dat wij op tijd: voor de sneeuw thuis waren. Hele fijne sneeuw, maar toch glad. Je hart is een schatje, ga je ze zo vast zetten of groeit het toch uit tot een gordijn?
  Succes met de rest van je werkstukken, afwisseling.houdt het levendig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die rafelrondjes vormen een prachtig hart. Bij gladheid maar binnen blijven dan kun je goed door breien.
  Mooi wordt je sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Even je labels gevolgd naar de geborduurde bolletjes voor het vliegengordijn... erg leuk!

  *Marianne*

  BeantwoordenVerwijderen