maandag 17 oktober 2011

verfklodder maandag

Hij is nou niet bepaald moeders mooiste! Paintblob 6, die Carla afgelopen donderdag plaatste was nou niet direct een inspiratiebron... wat moest ik ermee? Uiteindelijk werd het dit gekke kikkerachtige beest.

7 opmerkingen:

 1. Hij kijkt wel heel lief dit verfkloddertje!
  Weer een aansprekend figuurtje!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. even een trotse oma verhaal: zaterdag was ik met Sophietje & family bij Broese en Kemink in Utrecht. Daar was Jet Boeke (tekenaar van Dikkie Dik) Zij tekende en vertelde daar een verhaal bij. Er werd een kleine tekenaar uit het publiek gevraagd en het vingertje van Sophie ging omhoog. Ze mocht komen tekenen met Jet. Jet hield haar handje vast en samen maakten ze een enorme Dikkie Dik met alles erop en eraan. Oma trots natuurlijk. Je kloddertje heeft iets liefs, aaibaar bijna ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met een allervriendelijkst gezicht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu je word hier vrolijk van
  Enig
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. allemaal: nou de opgave was deze keer echt niet mis... ik dacht dat wordt niks en nu is iedereen enthousiast... En.. @ Marcella: Sophie is vast een kleine kunstenaar in de dop!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. allemaal: nou de opgave was deze keer echt niet mis... ik dacht dat wordt niks en nu is iedereen enthousiast... En.. @ Marcella: Sophie is vast een kleine kunstenaar in de dop!

  BeantwoordenVerwijderen