dinsdag 4 oktober 2011

Dierendag

Zoals iedereen wel begrepen heeft is het hier iedere dag dierendag! Dus geen uitgebreide verwennerijen voor de hondjes. Net terug van een uitgebreide wandeling liggen ze heerlijk in het atelier te snurken. En daar zijn ze goed in. In snurken. Cavaliers staan erom bekend dat zeker 65% van de dieren snurkt. En dan niet zo zachtjes... ze zagen elke nacht heel bomen door lijkt het wel!
Ze samen op een foto krijgen... ja, dat is ook zo'n klus. Dat is de laatste tijd ook niet meer gelukt!
Vandaar dat ik mijn toevlucht neem tot mijn andere beestjes. Maar ook die waren niet gemakkelijk op een foto te vangen. Ik zie nu dat aan de rechterkant een rijtje ontbreekt en dat sommigen hun kop hebben verloren. Och, het zal wel erfelijk zijn want de oude mevrouw Rafel kan ook geen foto's maken waarop iedereen een hoofd heeft. En voordat iedereen recht stond, lachte en tevreden was met zijn plekje... ook hier werd akelig geduwd en getrokken! Op de foto zijn ze met 58. Een paar dagen terug dus.
  
Maar verder zijn ze nogal inschikkelijk: ze passen nog steed in een klein koelkastdoosje. En... ze snurken niet! 

5 opmerkingen:

 1. Ze zijn al met veel én ze zijn superleuk! Wat een verzameling wordt het zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende verzameling, enig
  Groetjes Joke en een fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zult deze prachtige kleurrijke verzameling wel regelmatig uit het doosje halen. Zo leuk om te bekijken en verhaaltjes bij te verzinnen.
  Fijne dag, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love these images, I dont mind if the heads are chopped of I can tell they look cool. What is this project about and where will your critters end up?

  :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ iHanna:
  It's a 365 days project. I sarted 4th of august and I draw little animals. I don't know yet how I am going to use them, maybe I'll make a little book or glue them on an ATC... That means a new project... make 365 little cards.

  BeantwoordenVerwijderen