zaterdag 3 september 2011

Verhuizen.....

Het aantal wachtenden voor u is nog 389.471, het aantal wachtenden voor u is nog 389.470, ...... na dagen en dagen en dagen.... het aantal wachtenden is nog 1.... Bedankt voor het wachten... zegt u het maar:

Rafeltje is voorlopig terug op blogspot. Gelukkig was mijn naam nog vrij. Ik mis het bloggen en ik mis jullie reacties. Als ik op weblog, door mij inmiddels omgedoopt tot weglog moet wachten kan het wel een kwestie van weken worden.

Zij, vaan nuttig en fraai heeft ook een blogspotplekje. Neem er eens een kijkje... Ook zij kon verder onder http://nuttigenfraai.blogspot.com/

Voorlopig moet ik hier ook weer veel leren. En om mijn nieuwe start te vieren een lekker giftig gekleurd cakeje, die ik bakte voor mijn verjaardag (alweer 3 maanden geleden... dus feliciteren hoeft niet meer...) Op de goede afloop! O ja, die blauwe bleven allemaal over... blauw doet het niet voor voedsel...

2 opmerkingen:

  1. spannende tijden weer Rafeltje. In ieder geval zijn we er weer... of nog :) Weer vele wielen opnieuw uitvinden, maar daar leren wij van, nietwaar? Straks hebben we vermoedelijk allebei twee blogs, een prikkelende gedachte wat we daar mee kunnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. maar felicitaties met je nieuw digitaal huis mag wel! ziet er fraai uit!

    BeantwoordenVerwijderen