woensdag 29 augustus 2012

Wachten...

Geduld is niet de sterkste kant van Mevrouw Rafel! Ze zit nu al even op het postautootje te wachten. Als fan van The great Brittish Bake-off  (wat een heerlijk uitzending was het gisteren weer!) wil ze natuurlijk het laatste boek met als onderwerp "showstoppers", de ingewikkelde taatren etc. ook hebben. Dat gaat natuurlijk het snelste bij Bol. Maar het boek is zo dik dat het niet door de brievenbus kan... een bezorgpakje dus... Volgens het mailtje zou het vandaag tussen 8.00 en 11.00 uur komen... Postnl heeft dus nu nog 33 minuten om dat waar te maken...
Het zou niet zo erg zijn als Lizzy in een kort wandelingetje wilde plassen... maar het is een echt meisje en ze houdt het lekker op. Haar wangetjes staan bol van de plas.
Dus ga ik maar even met haar de tuin in. Wat doet de hop het leuk... Maar geen plasje...

En de rudbeckia's lijken geler dan ooit. Het zijn er ook zoveel! Nee, nog geen plas van Lizzy.

Even een bosje verse lathyrus knippen. Ze raken nu echt een beetje op! Maar al een week of 5 kan ik elke dag een verse bos knippen. En: wat ruiken ze lekker. Nog steeds geen plasje... Lizzy!!!! Niet in de gang doen hoor!

Kom..laat ik maar eens wat nuttigs onder handen nemen. Af en toe doe ik echt nog wel een steekje aan m'n vingerhoedjes. Ik wil graag een grote quilt. Maar gisteren bedacht ik ineens dat nu de lap wat groter wordt ik er niet meer zo intensief aan werk omdat het sandwichen en quilten van zo'n groot werk gewoon fysiek moeizaam voor me is en dat dat me dikwijls tegenhoudt! Nou ja voorlopig is ie nog niet zo heel groot! Het postautootje is er nog niet... Er stond er net eentje voor het huis maar die ging weer weg...
Meneer Postnl Lizzy moet nodig plassen!!!! Nog 17 minuten... daar is vast iets fout gegaan. Wordt vervolgd.

6 opmerkingen:

 1. Dit berichtje staat helemaal BOL van de sensatie.....
  En, is het goedgekomen? Met Lizzie, bedoel ik? meiden, 'te Is wel wat met die dames.. Jongens zijn wat zulke dingen toch wel prettiger.
  En het postautootje? Met een lekke band in de berm? Of werkte de navigatie niet goed? Maar de beloning is groot: een schitterend boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer van je pakketje, maar Lizzy zal wel opgelucht zijn geweest dat je t huis uit 'mocht'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wachten kan lang duren hé. Doe maar rustig verder aan je quilt.
  Liefs Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi hi, wachten duurt altijd (te) lang! Hopelijk is het inmiddels aangekomen ;)! Wat worden je vingerhoedjes mooi zeg, ik krijg gewoon ook zin om er aan te beginnen.. Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben je nu ondergedoken omdat het boek gearriveerd is? Dat zou heel fijn zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jaja - wrijf het maar in! mooie hopbellen! laat ik nu jaren geleden de verkeerde hop gekocht hebben: niet de mannelijke maar de vrouwelijke (of omgekeerd), dus wel met bloemen maar niet met die prachtige bellen ...
  (snel verder lezen hoe het verder ging met de post)

  BeantwoordenVerwijderen