dinsdag 9 oktober 2012

Fan

Vaste bezoekers van dit blog weten het allang: Rafeltje is een fan van het Engelse blad Mollie Makes. Toen ze dit boekje zag liggen in de boekwinkel kon ze er dan ook niet langs. Eenvoudige werkjes (als je vaak crafty blogs op internet bezoekt komt het je allemaal wel erg bekend voor!) voor een gezellig avondje.
En...
Mollie komt nu ook in het Nederlands uit. Het eerste nummer zou er begin oktober zijn. Ik heb het nog niet gevonden in de winkel. Het ziet eruit als dit oudere Engelse nummer met de gehaakte toastsjaal. Wij Nederlanders lopen dus even achter... maar geen 50 jaar zoals vroeger wel beweerd werd! Een nummer zou 5 euro en 95 cent moeten gaan kosten. En ik heb het idee dat het niet helemaal direct overgenomen wordt uit het Engels. Simply breien, van dezelfde uitgever als Mollie komt ook aangepast bij ons in de winkel..

5 opmerkingen:

 1. Het blad is in Leeuwarden al door een fan gesignaleerd...ik moet er nog even verder naar vragen. Ik zal het ook scherp in de gaten houden! (hoewel ik al een jaarabonnement genomen heb). De prijs is ook redelijker. Ik ben ook wel benieuwd naar hun beide nieuwe bladen. Misschien komen die over een tijdje ook naar Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk heb je het al gevonden. Leuk dat zulke bladen ook in het nederlands uitkomen.
  Handig ook dat je via internet uitvissen kan of het al ergens gesignaleerd is nietwaar?
  Succes Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal zeker uitkijken naar de Nederlandse Mollie, ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vanmorgen vond ik Molly in het tijdschriftenrek bij onze Jumbowinkel! Ze is het echt, alleen ben ik even vergeten naar de prijs te kijken. Dan zal ze zeker ook gewoon in de tijdschriftenwinkels te krijgen zijn. Ik vind het heel bijzonder, dat dit gebeurt: een Nederlandse vertaling. Geeft wel aan, dat het hier erg in de smaak valt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik las het ook - en 5 euro is een betere prijs dan de prijs van de engelse versie!

  BeantwoordenVerwijderen