zaterdag 20 oktober 2012

577

steken staan er nu op de naald van m'n pinwheelsjaal. Ik doe dan ook een uur over een toer. Nog 4 naalden en dan is de laatste rij klaar. Daarna ga ik de rand breien. Dat ga ik in een keer doen. Dus de hele rondte. Dat worden dan nog veel meer steken. Ergens rond de 1400 schat ik. Inmiddels heb ik een proefje gebreid en de knipbies doorgeknipt... (van het proefje dan) en dat ging goed. Het blijft best een beetje eng!
Om even wat anders te doen pakte ik er gisteravond de nieuwe Country Living. Meestal blader ik hem dan door en lees eerst de columns. En wat denk je: alweer breien. In de rubriek waarin het gaat over het-leven-van-een-country-leven in de stad ging het, hoe kan het ook anders over breien. Een winkel in Bethnal Green (oost Londen) die heel toepasselijk Prick Your Finger heet. En die vooral wol verkoopt van Engelse schapen. Soms ook zelf geverfd. Hier kun je er zelf ook van genieten. Het leuke van zo'n adresje is altijd dat je heerlijk kunt grasduinen in de linkjes en zo weer sites en blogs vindt die heel inspirerend kunnen werken. Van haar site en blog was het echt genieten!  

8 opmerkingen:

 1. Ik ga snel even naar de CL kijken, volgende week. leuk links alvast even bij Fleur gekeken.Wat heeft zij mooi werk! Succes met het breien van de laatste toeren.Het is een prachtig werkstuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat slim om een proeflapje te maken voor de knipbies! Ja het blijft eng en straks in het echt helemaal, maar je bent nu 'geoefend' dus het gaat vast helemaal goed!
  Wat een steken hé, een toer duurt inderdaad heel lang, maar het blijft leuk werk toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er leuk uit, hopelijk leidt het je niet te veel af van het breien. Succes met de laatste rondes. Met die 1400 heb je ook nog behoorlijk wat voor de boeg. Die laatste link bewaar ik voor vanavond. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt nog een flinke klus maar dan heb je ook wat, en wat een leuke site s en linken heb er van genoten Gr. Marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele onderneming dus je breiwerk. Succes. Gaat vast prachtig worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jekunthetjekunthetjekunthetjekunthet
  maar wat eng dat knippen. Ik wil het niet weten... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk dat al je papieren vriendjes net als Anneke in het commentaar voor mij staan te roepen: "je kunt het".

  BeantwoordenVerwijderen