woensdag 29 februari 2012

Een dagje extra

Dat betekent dat ik niet 365 maar 366 beestjes moet produceren. Maar zo'n schrikkeldag heeft wel wat. Al is het alleen maar dat ik weer eens de verjaardag van mijn huis kan vieren! Want al weer heel wat schrikkeldagen geleden tekende ik op deze dag het voorlopig koopcontract... En daarom viert het huis vandaag z'n verjaardag. Ook nog makkelijk te onthouden.
Voor de beestjes koos ik een wat andere oplossing dan gewoonlijk: ik maakte de tekening ( 2 wolken en eeen beetje bruinige grond) af, die Carla Sonheim een week of twee geleden op haar blog zette... Die scande ik in en printte ik uit. Het printje plakte ik met gelmedium op m'n 200 grams aquarelpapier dat ik gewoonlijk gebruik...

en kijk... 2 op aan een wolk schommelende beestjes! Op schrikkeldag!  Dat is weer eeens iets anders dan schommelen aan een ster zoals in het bekende liedje. En Carla's adres vindt je in m'n lijst met favoriete blogs als je zelf de tekening ook af wilt maken.  

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk, Anny. En zo'n extra dag is gewoon een cadeautje.
  Dank je wel voor je reacie op de weggeefactie van de schriftjes van Juffrouw zonder Zorgen. Ik heb voor jou lootje nr 27 aangemaakt. Nu maar hopen dat je wint. Op vrijdag 9 maart aanstaande maak ik de winnaars bekend op mijn blog.
  Groeten, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ja zeg, wat bijzonder om op deze manier een tekening af te maken! Leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk die extra tekeningen op deze speciale dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geeft meteen iets speciaals aan zo een datum, enig
  Groetjes Joke en een fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jij woont dus in een heel nieuw huis.
  ik zou best ook wel aan de wolken willen schommelen!

  BeantwoordenVerwijderen