tag:blogger.com,1999:blog-5534801227696113378.post6766919043888835142..comments2024-03-11T11:30:52.435-07:00Comments on rafels en rozen: Toetjes.Annyhttp://www.blogger.com/profile/00304813149873505037noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5534801227696113378.post-5810003642512171792017-08-08T03:34:18.951-07:002017-08-08T03:34:18.951-07:00Dag Anny Dankjewel hiervoor. En dank je voor het c...Dag Anny Dankjewel hiervoor. En dank je voor het compliment.bruno vergauwenhttps://www.blogger.com/profile/16761962870140900399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5534801227696113378.post-88713999179949122872017-08-08T02:59:43.333-07:002017-08-08T02:59:43.333-07:00Op mijn nieuwste blogje heb ik de fout van het ser...Op mijn nieuwste blogje heb ik de fout van het serviesgoed geprobeerd recht te zetten. Tot mijn grote schande kende ik het niet. Dat snap ik wel want het is gewoon niet mijn smaak. En dat mag. Ik vind uw reactie heel terecht! overigens blijft het boek een aanrader! Want met de receptuur is niks mis. Dat zie ik toch weleens anders. En niet te vergeten de gedegen geschiedenis van elk gerecht.<br />Om nog maar niet te spreken van uw geweldige illustraties.<br />Ik hoop dat ik zo recht gedaan heb aan uw klacht. Anny van Daalen. Annyhttps://www.blogger.com/profile/00304813149873505037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5534801227696113378.post-22568080267080350742017-08-07T06:38:22.911-07:002017-08-07T06:38:22.911-07:00Beste. Dankjewel voor de review van het boek.
Ik ...Beste. Dankjewel voor de review van het boek. <br />Ik ben zelf de echtgenoot, illustrator en vormgever van het boek.<br />Ik wou toch even iets recht zetten. Het servies dat je in het boek kan terug vinden is wel degelijk antiek of van het bekende engelse merk https://www.burleigh.co.uk/ Op geen enkel moment werd er 'Blokker-servies' gebruikt. Achteraan het boek kan je hier ook referenties van vinden. Ook fotografie is smaak, dus daar ben je natuurlijk vrij in. Maar Regula Ysewijn werkt voor verschillende uitgeverijen en is gespecialiseerd in foodfotografie. Hoe dan ook wens ik jou natuurlijk veel plezier met het boek. Dankjewel voor de interesse.bruno vergauwenhttps://www.blogger.com/profile/16761962870140900399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5534801227696113378.post-46882619837627022132017-08-04T03:33:25.007-07:002017-08-04T03:33:25.007-07:00Jouw toetje, uit je vorige blog, is er hier met gr...Jouw toetje, uit je vorige blog, is er hier met grote paplepel in gegaan... Heerlijk, ook met vanillevla, trouwens.<br />Het boek lijkt me geweldig, eens kijken of er in de bieb een exemplaar te bemachtigen is. Het lijkt me niet alleen bomvol lekkere recepten, maar ook heerlijk leesvoer..ireneinhetatelierhttps://www.blogger.com/profile/04855741171984413900noreply@blogger.com