zaterdag 2 juni 2012

298...299...300!

Gisteren kwam mijn schoolvriendinnetje vanaf de lagere school langs. We wonen ver uit elkaar en zien elkaar soms jaaaaaren niet. Toch pakken we de draad weer op alsof we elkaar gisteren voor het laatst zagen! Zij wilde heel graag de beestjes zien:
Al snel lag de hele tafel vol! Maar ja. zo kunnen we het natuurlijk niet zien. Even dichterbij.
Ha, allemaal oude bekenden... uit Roodkapje, de oma met de rollator... en konijnen met een wortel...een meisje uit de Sinttijd met een pop... Nog even wat dichterbij:

Oh, het bruidspaar, een paaskip en kijk daar die hamster uit Alice in Wonderland... En is dat niet de Cheshire Cat? Dat verhaal is trouwens nog niet af! Maar dat komt nog... Nadat de oranjekoorts is overwonnen: de beestjes willen ineens allemaal Bavariajurkjes en gekke zonnebrillen... wacht maar af! Inmiddels zitten alle diertjes weer in hun koelkastdoosje en het bleef nog lang gezellig!

6 opmerkingen:

 1. En alle beestjes hebben hun verhaal... en wensen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh, wat leuk om al jouw bijzondere persoonlijkheidjes zo bij elkaar te zien liggen..! Heerlijk dat je vriendin langs kwam, nu kunnen wij ook even meegenieten van je geweldige beestjes! Vooral als je de foto's vergroot, dan is het echt genieten! Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn de beestjes leuk, ieder is een individu. Pas maar op met de Oranjegekte: maskers, pruiken, hoedjes houd de reclamefolders achter je rug!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zal het gezellig zijn in het koelkastdoosje zo dicht op elkaar....!
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nog even en je hele huis wordt overgenomen door de beestjes. nu nog gezellig maar als ze in een opgezweepte oranjeroes komen ....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zou ik toch graag eens en jouw koelkastdoosje willen logeren. Dat zouden dagen vol avonturen zijn en pijn in de buik van het lachen.

  BeantwoordenVerwijderen